Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Меріліна Менсона виріжуть з популярних серіалів

Меріліна Менсона виріжуть з популярних серіалів

multikino.com, 05.02.2021 21:31, (прочит: 945 раз, коментовано: 0 раз)

Відомий американський артист Мерилін Менсон позбувся ролі в серіалі "Американські боги", який знімає кабельний телеканал Starz. Як зазначає видання Deadline, його виключення пов'язане зі звинуваченнями в насильстві, які озвучила актриса Еван Рейчел Вуд.



"Через звинувачення, висунутих проти Меріліна Менсона, ми вирішили видалити його виступ з залишився епізоду, в якому він бере участь, і який повинен вийти в ефір пізніше в цьому сезоні. Starz беззастережно підтримує всіх жертв і постраждалих від жорстокого поводження", - йдеться в заяві компанії.



Аналогічне рішення прийняв телеканал AMC, який відмовився від демонстрації епізоду серіалу "Калейдоскоп жахів", в якому знімався артист.



Нагадаємо, що раніше зірка "Миру дикого заходу" Еван Рейел Вуд опублікувала на своїй сторінці в Instagram викривальний пост, в якому охарактеризувала Менсона як "небезпечного людини", викривши його в тому, що він "жахливо знущався" над нею протягом кількох років.



Сам Менсон відкинув всі звинувачення на свою адресу, стверджуючи, що всі події в його "інтимного життя відбуваються за взаємною згодою".



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах