Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

HBO Max зніме анімаційну

HBO Max зніме анімаційну "Гру престолів"

multikino.com, 31.01.2021 17:26, (прочит: 901 раз, коментовано: 0 раз)

повідомляє видання The Hollywood Reporter


Потоковий сервіс HBO Max має намір запустити у виробництво анімаційний серіал, дія якого відбуватиметься у всесвіті "Ігри престолів". Про це з посиланням на свої численні джерела повідомляє видання The Hollywood Reporter.



Стверджується, що поки ніяких конкретних угод не підписано, але переговори з низкою відомих сценаристів вже ведуться. Найімовірніше, серіал буде витриманий в тому ж стилі і тоні, що й оригінальне шоу, а значить, виявиться розрахований виключно на дорослу аудиторію. Представники компанії поки не прокоментували цю інформацію.



Нагадаємо, що раніше HBO вже приступив до створення серіалу під назвою "Будинок дракона", в якому буде розказано про те, що відбувалося в Вестеросі за тисячу років до подій "Ігри престолів". Також було оголошено, що HBO планує екранізувати серію творів письменника Джордж Р.Р. Мартіна під назвою "Історії про Дунка і Ейєгона". У центрі сюжету яких мандрівний лицар Дункан Високий на прізвисько Дунк і його юний зброєносець Ейегон Таргаріен (Егг). Події відбуваються приблизно за сто років до зіткнень Семи королівств в боротьбі за Залізний трон.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах