Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

У новому

У новому "Сексі у великому місті" буде COVID-19

multikino.com, 31.01.2021 15:53, (прочит: 787 раз, коментовано: 0 раз)

COVID-19 очевидно, буде частиною сюжетної лінії


У продовженні знаменитого серіалу "Секс у великому місті" будуть відображені деякі сучасні реалії, в тому числі пандемія коронавируса. Про це розповіла виконавиця головної ролі Сара Джесіка Паркер, слова якої наводить видання Collider.



"COVID-19 очевидно, буде частиною сюжетної лінії, тому що це місто, в якому живуть персонажі. Як це змінило ставлення, коли друзі зникли? Я дуже вірю, що письменники глибоко зануряться в цю тему", - сказала вона. На думку Паркер, необхідно також приділити особливу увагу зростанню значення соціальних мереж.



"На що схожа їхнє життя? Для Керрі, у якій немає сім'ї, крім подруг, як вона розвивалася професійно? Як всі ці політичні зміни вплинули на її роботу? Вона все ще автор колонки? Вона написала ще якісь книги? Або у неї є подкаст? Що тепер означає для неї мода? Як змінилися або не змінилися дружні відносини і виріс її коло спілкування? ", - задається питаннями актриса.



Нагадаємо, що проект запущений у виробництво стрімінга HBO Max. Компанія вирішила додати расового розмаїття в продовження. Замість вибула Кім Кетролл в проект будуть введені відразу кілька актрис інших рас.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах