Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

HBO Max зніме нового

HBO Max зніме нового "Гаррі Поттера"

multikino.com, 26.01.2021 19:29, (прочит: 794 раз, коментовано: 0 раз)

В якій саме формі вона буде розвиватися поки невідомо.


Кіностудія Warner Bros. і потоковий сервіс HBO Max намір представити шанувальникам книг про чарівника Гаррі Поттера нову серійну екранізацію. За відомостями видання The Hollywood Reporter, проект знаходиться на ранніх стадіях розробки, але деталі майбутнього серіалу вже обговорюються з потенційними сценаристами.



Подальша експлуатація "поттеріани" - один з головних пріоритетів Warner Bros ,, так як вона є найуспішнішою франшизою студії за останні роки. В якій саме формі вона буде розвиватися поки невідомо.



Відзначимо, що у франшизи "Гаррі Поттер" є цілий ряд проблем з правами. З одного боку, письменниця Дж.К. Роулінг контролює її і має право голосу в усьому, що стосується цієї інтелектуальної власності. З іншого, NBCUniversal в 2016 році підписала контракт з Warner Bros., що наділив її правами на всі види телевізійного контенту, в тому числі ефірне мовлення, кабельне та стрімінг. Ця угода, термін дії якої закінчується в квітні 2025 року, включала в себе будь-які цифрові проекти, а також контент для тематичних парків розваг і різних заходів.



У 2022 року відбудеться прем'єра фільму "Фантастичні тварини і де вони мешкають 3", що є повнометражним приквелом.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах