Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Брюса Вілліса вигнали з аптеки за відмову надіти маску

Брюса Вілліса вигнали з аптеки за відмову надіти маску

multikino.com, 15.01.2021 00:39, (прочит: 1072 раз, коментовано: 0 раз)

В результаті Вілліс пішов, так і не зробивши покупок.


Брюса Вілліса вигнали з аптеки за відмову надіти маску Знаменитий голлівудський актор Брюс Вілліс був змушений покинути одну з аптек Лос-Анджелеса після того, як персонал відмовився обслуговувати його через відсутність захисної маски на обличчі. За відомостями видання Page Six, відвідувачів закладу стурбувало ігнорування актором вимог влади в зв'язку з поширенням коронавируса, йому було зроблено зауваження, але він відмовився надіти маску і навіть прикрити обличчя банданою, яка була пов'язана навколо шиї.

В результаті Вілліс пішов, так і не зробивши покупок. Представники зірки поки не прокоментували цей інцидент. Нагадаємо, що Вілліс провів більшу частину пандемії в карантині разом з колишньою дружиною Демі Мур і їх дорослими дітьми в сімейному будинку в Айдахо. У минулому році ходили чутки, що нинішній шлюб Вілліса з Еммою Хемінг був на межі розриву, враховуючи її вибір залишитися в Лос-Анджелесі з їх маленькими дітьми, Мейбл і Евелін, проте подружжя спростовували ці припущення.

Відзначимо також, що округ Лос-Анджелес, є епіцентром Коронавірусние кризи в Каліфорнії, загальне число смертей перевищила 10 000 на момент публікації даної замітки.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах