Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Космічні сили США отримали назву Стражі

Космічні сили США отримали назву Стражі

multikino.com, 19.12.2020 22:06, (прочит: 996 раз, коментовано: 0 раз)

Віце-президент США Майк Пенс оголосив


Космічні сили США отримали нову назву, яке викликало неоднозначну реакцію у шанувальників коміксів Marvel і творців фільмів за їх мотивами. Віце-президент США Майк Пенс оголосив, що відтепер військовослужбовці цього виду збройних сил будуть називатися Правоохоронцями.



"Чи можемо подати в суд на цього придурка", - відреагував на цю новину режисер фільму «Вартові Галактики" Джеймс Ганн. Багато любителів коміксів звернули увагу на те, що символіка нового виду збройних сил надзвичайно схожа на символіку іншого популярного науково-фантастичного проекту - "Зоряний шлях".



За твердженням командування Космічних сил, назва "Стражі" пов'язує організацію з її "гордим спадщиною і культурою", а також з її головною місією захисту народу та інтересів США і їх союзників.



"Сьогодні, після річної дослідження, в процесі якого були розглянуті сотні заявок і проведена оцінка за участю фахівців в галузі космічних досліджень і представників широкої громадськості, ми нарешті можемо поділитися з вами назвою, під яким ми відтепер будемо відомі - Вартові", - йдеться в заяві на офіційному каналі структури в Twitter.



Нагадаємо, що Космічні сили США були створені за вказівкою президента в 2019 році.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах