Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Тому Крузу приписали роман з колегою по

Тому Крузу приписали роман з колегою по "Місії нездійсненної 7"

multikino.com, 18.12.2020 21:51, (прочит: 998 раз, коментовано: 0 раз)

Стверджується, що актори стали близькі під час зйомок в Римі та Лондоні.


У виконавця ролі Ітана Ханта у фільмі "Місія нездійсненна 7" Тома Круза роман з колегою по проекту Хейлі Етвелл. На цьому наполягає британський таблоїд The ​​Sun, що посилається на джерела серед в знімальній групі. Стверджується, що актори стали близькі під час зйомок в Римі та Лондоні.



"Карантин і всі супутні труднощі ще більше зблизили їх, і вони стали практично нерозлучні. Вони зустрічалися після роботи, і вона була в його лондонській квартирі. Вони прекрасно ладнають, і обидва здаються дуже щасливими", - зазначив анонімний інформатор.



Багато учасників проекту відзначали, що в перервах між зйомками Круз і Етвелл трималися за руки. Відзначимо, що актор старше своєї нової подруги рівно на 20 років.



Виробництво шпигунського бойовика "Місія нездійсненна 7" виявилося в центрі уваги ЗМІ в середині грудня 2020 року, після того, як в Мережу потрапив аудіозапис скандалу, який влаштував Круз через недотримання деякими учасниками знімальної групи правил соціального дистанціювання, введених через небезпеку зараження коронавірусів Covid-19. Стверджувалося, що частина співробітників була змушена звільнитися після цього конфлікту.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах