Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Warner Bros офіційно відповіло на скандал з премєрами на 2021

Warner Bros офіційно відповіло на скандал з премєрами на 2021

multikino.com, 15.12.2020 20:37, (прочит: 938 раз, коментовано: 0 раз)

Генеральний директор Warner Media Джейсон Кілар виступив з офіційною позицією і поясненням компанії за своє скандальне рішення.


Директор компанії Warner Bros Джейсон Кілар офіційно відповів на скандал, який був спровокований рішенням змінити спосіб прем'єр своїх фільмів в 2021 році, демонструючи всі 17 прем'єр в 2021 онлайн.



Крістофер Нолан і Дені Вільнев вже висловилися з приводу цього рішення, розкритикувавши компанію за те, що воно призведе до негативного ефекту на кінематограф у фінансовому плані. Свою позицію Джейсон Кілар висловив у коментарі The New York Post.

 



Джейсон Кілар позиціонував рішення Warner Media випускати фільми в кінотеатрах і в потоковому режимі як реакцію на боротьбу, викликану пандемією, в результаті якої закрилося більшість американських кінотеатрів і спонукало більшість студій відкласти випуск фільмів до наступного року.



Він також назвав це рішення пристосуванням для публіки, яка звикла дивитися фільми в їх вітальні, і розповів, що сам пропускає з п'яток прем'єр, які очікував найбільше.

 



Джейсон Кілар приєднався до Warner Media всього за два місяці до провального дебюту HBO Max, і зробити його успішним - виклик для нього. Він всю свою кар'єру боровся зі старими системами і був в дещо підготовлений до обурення через "інновації".



"Немає ситуації, коли всі будуть вставати і аплодувати, - сказав він. - Інновації проявляються не так. Це непросто, і це не повинно бути легким. Коли ви пробуєте щось нове, Ви повинні очікувати і бути готовими до деяких людей, яким не до душі зміни. Нічого страшного."



Бос Джейсона Кілара Джон Стенкі, виконавчий директор AT&T, материнської компанії Warner, також став на захист нової стратегії, назвавши її "безпрограшною" на недавній конференції інвесторів.



 



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах