Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Disney витратить мільярди на контент для стрімінга

Disney витратить мільярди на контент для стрімінга

multikino.com, 14.12.2020 18:30, (прочит: 895 раз, коментовано: 0 раз)

При цьому планується виробляти не менше ста серіалів і повнометражних кінопроектів.


Компанія Disney планує витрачати мільярди доларів на виробництво контенту для своїх потокових сервісів Disney +, Hulu і ESPN +. Про це, за інформацією видання Deadline, було заявлено на конференції інвесторів, що відбулася 10 грудня 2020 року. Планується, що до 2024 року витрати складуть 14-16 мільярдів на рік. При цьому планується виробляти не менше ста серіалів і повнометражних кінопроектів.



Очікується, що до 2024 року число абонентів одного тільки Disney + складе від 240 до 260 мільйонів, однак, так як потоковий сервіс розвивається зі значним випередженням ранніх прогнозів, то цифра ця може бути скоригована. Найскладнішим з фінансової точки зору, зі зрозумілих причин, виявиться 2021 рік, але вже через три роки стрімінг стане повністю прибутковим.



Що стосується Hulu, то, згідно з консервативними прогнозами, він набере 50-60 мільйонів передплатників до 2024 року, а роком раніше піде в плюс. Від 20 до 30 мільйонів абонентів виявиться до цього ж терміну у ESPN +, який також стане приносити своїм власникам істотний прибуток.



Нагадаємо, що цінні папери компанії Disney різко зросли в ціні після завершення конференції. Вартість акції досягла свого історичного максимуму.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах