Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

"Чудо-жінка 2" не вийде у Франції в заявлений термін

multikino.com, 11.12.2020 01:09, (прочит: 912 раз, коментовано: 0 раз)

Поки неясно, чи буде призначена нова дата


Фантастичний фільм "Чудо-жінка 2: 1984» вийде в заявлений термін на такому важливому європейському ринку, як французький. За відомостями видання Deadline, уряд країни продовжило діючі обмеження мінімум до початку січня 2021 року.



Відзначимо, що раніше студія Warner Bros, оголосила, що сиквел "Чудо-жінки" повинен вийти у Франції 16 грудня. Нагадаємо також, що кінотеатри Франції виявилися закриті в березні і їм було дозволено повернутися до роботи 22 червня. Однак з кінця жовтня в країні знову ввели обмеження, і хоча число випадків захворювання Covid-19 значно знизилися за кілька тижнів, останнім часом воно досягло рівня, який приблизно удвічі перевищує очікуваний стелю в тисяч на добу. Поки неясно, чи буде призначена нова дата релізу "Чудо-жінки 2" на цьому ринку, або прокат виявиться скасований.



У Північній Америці картина буде представлена ​​одночасно в прокаті і потоковим сервісом HBO Max. Ця схема в подальшому була поширена на всі перспективні проекти студії Warner Bros., які повинні бути представлені глядачам в 2021 році.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах