Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Чедвік Боузман, Маколей Калкін і Кобі Брайант потрапили в рейтинг найбільш обговорюваних персон в Твіттері

Чедвік Боузман, Маколей Калкін і Кобі Брайант потрапили в рейтинг найбільш обговорюваних персон в Твіттері

Галина Цвик, 09.12.2020 20:05, (прочит: 865 раз, коментовано: 0 раз)

Пост Калкіна набрав майже чотири мільйони лайків


Twitter склав рейтинг найпопулярніших постів цього непростого року. Найбільше уваги користувачів соцмережі привернув твіт з невтішною новиною: в серпні сім'я Чедвіка Боузмана повідомила, що актор пішов з життя після 4-річної боротьби з раком. На даний момент публікацію репостнулі більше трьох мільйонів разів, а лайкнули - більше 7,5.



Відзначається, що найпопулярніші пости «охоплюють весь спектр життя в 2020 році: втрати, роздуми, безумство, розваги і трохи гумору. Так, другий твіт, який став вірусним в інтернеті, - кумедний жарт актора Енді Мілонакіса, який прокоментував в травні запуск Crew Dragon з космонавтами на борту: «Вітаю астронавтів, які покинули сьогодні Землю. Гарний вибір".



Потрапив в рейтинг і Маколей Калкін, який в кінці серпня ошелешив користувачів мережі твітів: «Гей, хлопці, хочете відчути себе старими? Мені 40. Не дякуєте», - написав зірка фільмів «Один вдома».



Пост актора набрав майже чотири мільйони лайків, поступившись твіту Барака Обами. У січні екс-президент США вшанував пам'ять пішов з життя Кобі Брайанта. Нагадаємо, легендарний баскетболіст і його дочка загинули в результаті аварії вертольота.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Чедвік Боузман, Маколей Калкін, Кобі Брайант, твіттер