Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Як зірка

Як зірка "Теорії великого вибуху" тріумфально повернулася на екрани

Галина Цвик, 08.12.2020 23:05, (прочит: 965 раз, коментовано: 0 раз)

Розповідаємо про новий міні-серіалі з Кейлі Куоко


Бортпровідниця Кессі Боуден (Кейлі Куоко) під час рейсу до Бангкока знайомиться з пасажиром Алексом Соколовим (Міхиль Хаусман) - мільйонером з російським корінням. Після прильоту вона йде з ним на побачення - а на ранок, прокинувшись в готелі, виявляє Алекса з перерізаним горлом. Що сталося минулої ночі, Кессі пам'ятає смутно. Але перспектива потрапити в тайську в'язницю її не приваблює, і вона тікає з місця злочину, сховавши всі докази, що вказують на її присутність в готелі. Тепер її завдання - відновити події нещасливої ​​ночі і знайти вбивцю.



«Бортпровідницю», ймовірно, почнуть дивитися через Кейлі Куоко - виконавиці ролі Пенні з «Теорії великого вибуху». Фінальний, 12-ий, сезон серіалу вийшов в травні минулого року, з тих пір Куоко хіба що озвучила головну героїню в мультсеріалі «Харлі Квінн». «Бортпровідниця» - її тріумфальне повернення на екрани. Актриса, яка недавно відзначила 35-й день народження, не тільки зіграла головну роль, але і спродюсувала міні-серіал, в основу якого ліг однойменний роман Кріса Бохджаляна.



Компанію Коуко складають інші приємні артисти: крім Хаусмана, це Заша Мемет з «Дівчат», Розі Перес з «Хижих птахів», Мішель Гомес з «Зеленого крила». Нарешті, завдяки своїй роботі (серіал встигли зняти в доковідні часи) Кессі багато подорожує - а задоволення відвідати Рим або Бангкок зараз мало хто може собі дозволити.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Кейлі Куоко, Теорія великого вибуху