Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Netflix не стане попереджати глядачів про історичні неточності в

Netflix не стане попереджати глядачів про історичні неточності в "Короні"

Галина Цвик, 08.12.2020 20:05, (прочит: 865 раз, коментовано: 0 раз)

Представник Netflix відповів на заяви


Після виходу на Netflix четвертого сезону серіалу «Корона» міністр цифрових технологій, культури, засобів масової інформації та спорту в Великобританії Олівер Дауд заявив, що стрімінговому сервісу слід зробити дисклеймер про історичні неточності. За його словами, аудиторія може прийняти вигадку за правду. Також з критикою на новий сезон обрушилися члени королівської сім'ї.



Представник Netflix відповів на заяви, сказавши, що сервіс не стане попереджати глядачів про те, що в «Короні» є вигадані події, так як це художній твір, заснований на реальних історіях.



«Ми завжди позиціонували "Корону" як драму, і ми впевнені, що наші підписники розуміють, що це художній твір, заснований на історичних подіях. За підсумком у нас немає планів і необхідності додавати дисклеймер», - говорить представник компанії.



Нагадаємо, що в кінці листопада міністр виступив із заявою, зважаючи на стурбованість британців через четвертий сезон «Корони», так як деякі сцени наносять довгостроковий збиток британськвй монархії і, зокрема, принцу Уельському Чарльзу. Події сезону розгортаються в період з 1977 по 1990 роки і зачіпають його відносини з Діаною Спенсер.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Netflix, серіал, Корона