Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Зірка

Зірка "Чорної Пантери" Летиція Райт видалила соцмережі після масової критики

Галина Цвик, 08.12.2020 16:55, (прочит: 841 раз, коментовано: 0 раз)

Райт відзначала, що з підозрою ставиться взагалі до всіх вакцин


Летиція Райт, яка зіграла в «Чорній Пантері», а також в двох епізодах «Месників», накликала на себе гнів користувачів, поділившись своїми думками про вакцину від COVID-19. Актриса приєдналася до лав тих, хто сумнівається в нешкідливості вакцини. Минулого тижня вона поділилася в своєму Twitter-акаунті відео, в якому ставиться під сумнів ефективність і склад розробки, і визнала себе антивакцинатором.



«Якщо ви не згодні з популярною думкою, то задайте питання і подумайте про себе», - підписала публікацію Райт.



Після цього на актрису посипалися звинувачення в поширенні неправдивої і шкідливої ​​інформації. Користувачів особливо обурило, що для цього Райт використовує свої соцмережі з великою кількістю підписників. Мабуть, фоловери зайшли в своїй критиці занадто далеко - нещодавно Летиція видалила свої сторінки в Twitter і Instagram.



При цьому, Райт відзначала, що з підозрою ставиться взагалі до всіх вакцин. За словами актриси, перш за все її хвилює не ефективність, а склад. До видалення своїх акаунтів Летиція звернулася до користувачів:



«Я не хотіла нікого образити, я лише хотіла поділитися відео та висловити свою занепокоєність складом вакцини, адже ми вводимо це в своє тіло .. Це все, що я намагалася донести».



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Чорна пантера