Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Фото зі зйомок нового

Фото зі зйомок нового "Крику" натякає на криваву баню

Галина Цвик, 06.12.2020 16:05, (прочит: 759 раз, коментовано: 0 раз)

Прем'єра відбудеться 13 січня 2022 року.


Офіційний Twitter-акаунт франшизи «Крик» поділився новою фотографією зі зйомок п'ятого фільму. На опублікованому зображенні відображений ніж і калюжа крові. Таким чином, автори натякають на розгорнуту в кадрі криваву баню, втім, це може бути просто хитрий прийом.



Сюжет картини поки тримається в таємниці, але відомо, що розповідь знову буде обертатися навколо Сідні Прескотт (Нів Кемпбелл), а в числі знайомих героїв повернуться шериф Дьюї Райлі (Девід Аркетт), його напарниця Джуді Хікс (Марлі Шелтон) і вольова журналістка Гейл Везерс (Кортні Кокс). Відродженням культового кіносеріалу покійного Уеса Крейвена займаються творці сатиричного слешеру «Я йду шукати» Метт Беттінеллі-Олпіні і Тайлер Джіллетт. Режисери пообіцяли підійти до матеріалу з великою пошаною і зробити стрічку в кращих традиціях хоррор-серії.



Щоб підкреслити спадкоємність з оригіналом, автори вирішили відмовитися від порядкових номерів, тому п'ята частина вийде в прокат під лаконічною назвою «Крик». Прем'єра відбудеться 13 січня 2022 року.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Крик