Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Творець

Творець "Крида 2" зніме нових "Трансформерів"

multikino.com, 18.11.2020 01:19, (прочит: 746 раз, коментовано: 0 раз)

Компанії Paramount і Hasbro запускають у виробництво наступний фільм, присвячений Трансформерам.


За відомостями видання The Hollywood Reporter, його режисером стане творець спортивної драми "Крід 2" Стівен Кейпл мл. Проект буде заснований на сценарії, який підготує Джобі Харольд. Реліз заплановано на 24 червня 2022 року.



Нагадаємо, що перший повнометражний фільм за мотивами ліній іграшок компанії Hasbro був представлений в 2007 році. Його постановником став Майкл Бей. Проект виявився дуже успішним у світовому прокаті, і незабаром за ним ішов продовжень, останнє з яких вийшло в 2017 році. Воно не було настільки успішно як інші епізоди. Весь цей час Бей залишався в режисерському кріслі.



Надалі студія Paramount вирішила дещо змінити концепцію і уявити менш масштабний спін-офф під назвою "Бамблби", який заробив у прокаті понад 460 мільйонів доларів, при бюджеті в 70 мільйонів. На початку 2020 року був анонсований, що глядачів чекають ще два повнометражні фільми про протистояння інопланетних рас розумних машин. Сценарій одного з них напише Джеймс Вандербілт, який працював над новою версією "Робокопа", інший - Джобі Харольд.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах