Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Джонні Деппа звільнили з франшизи «Фантастичні тварини»

Джонні Деппа звільнили з франшизи «Фантастичні тварини»

multikino.com, 09.11.2020 18:30, (прочит: 950 раз, коментовано: 0 раз)

Студія Warner Bros. вирішила замінити Джонні Деппа в тріквел «Фантастичних тварюк» іншим актором.


Хто зіграє Грін-де-Вальда, поки невідомо. Рішення прийнято з огляду на вердикт Високого суду Лондона, який відхилив позов Деппа таблоїду The Sun.



Нагадаємо, що актор звинуватив у наклепі виданню, яке опублікувало в 2018 році матеріал, в якому розповідалося про випадки побиття Деппом його колишньої дружини Ембер Херд.



Депп сам повідомив про розрив контракту з WB в Instagram:



«У світлі останніх подій я б хотів зробити коротку заяву.



По-перше, хочу подякувати тим, хто обдарував мене підтримкою і відданістю. Я задоволений і зворушений безліччю повідомлень, повних серцевого відносини і стурбованості, особливо в останні дні.



По-друге, хотів, щоб ви знали, що Warner Bros. попросила мене відмовитися від ролі Грін-де-Вальда в "Фантастичних тварюк", і я поважаю це прохання і пішов студії назустріч.



І наостанок ось що скажу. Сюрреалістично рішення британського суду ніяк не змінить моєї рішучості боротися за правду - підтверджую, що планую подати апеляцію. Я як і раніше повний рішучості довести, що висунуті проти мене звинувачення брехливі. Моє життя і кар'єри не залежатимуть від цього інциденту.



Спасибі, що приділили час. З повагою, Джонні Депп ».



Депп програв позов на суму $ 50 мільйонів 2 листопада. Суд розглянув 14 епізодів застосування актором насильства до Херд в період з 2013 по 2016 рік і визнав 12 з них доведеними.



У зв'язку з обставинами, що змінилися «Уорнер» перенесли прем'єру «Фантастичних тварюк 3» з 12 листопада 2021 року на літо 2022.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах