Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Джонні Депп програв справу проти видання The Sun про наклеп

Джонні Депп програв справу проти видання The Sun про наклеп

multikino.com, 02.11.2020 23:04, (прочит: 927 раз, коментовано: 0 раз)

Суд Лондона відхилив позов Джонні Деппа проти видання The Sun, яке актор звинуватив минулого літа в наклепі.


Мова йде про статтю Дена Уоттона, в якій було описано, як Депп застосовував насильство до своєї колишньої дружини Ембер Херд. У позові Джонні зажадав відшкодувати йому компенсацію за збиток, нанесений репутації, в розмірі 50 млн доларів.



Проте, суддя Ендрю Нікола, постановив, що слова Джонні Деппа є «по суті правдивими», а також зробив висновок, що 12 з 14 описаних в судовому документі випадків, коли Херд піддавалася насильству з боку Деппа, доведені. Також суд відмовився від характеристики Херд як «мисливця за грошима». Те ж саме стосується і характеристики Деппа «вбиваєш дружину» (wife beater), яка спочатку була в заголовку The Sun.



Судовий розгляд між актором і виданням відбулося в липні і тривало три тижні, в ході яких сторони давали свідчення. Сам Депп назвав всі звинувачення колишньої дружини «ретельно вибудуваної містифікацією», а його юристи заявили, що це Херд була насильником у відносинах.



Крім того, Депп подав позов проти колишньої дружини в суд Вірджинії, також вартістю в 50 млн доларів. У ньому він звинувачує Херд за колонку в Washington Post про домашнє насильство. Актор постане перед судом в наступному місяці.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах