Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Опублікували перші кадри фільму

Опублікували перші кадри фільму "Манк" Девіда Фінчера

multikino.com, 06.09.2020 23:00, (прочит: 420 раз, коментовано: 0 раз)

Стрічка вийде на Netflix


Сценарій «Манка» в 1990-х написав батько Фінчера, Джек, проте до початку виробництва дожити так і не встиг. Фільм описує історію Хермана Манкевіча - голлівудського сценариста, який доклав руку до створення культового фільму «Громадянин Кейн». Чорно-біла біографічна стрічка простежить взаємини Манкевіча з режисером «Кейна» Орсоном Уеллсом, братом Джозефом (автором «Все про Єву») і індустрією в цілому.

Головну роль в ній зіграв Гері Олдман. Також у стрічці знімалися Аманда Сейфрід (актриса Меріон Девіс), Лілі Коллінз (секретарка Манка, Рита), Том Пелфрі (Джозеф Манкевич), Том Берк (Орсон Уеллс), Чарльз Денс (медіамагнат Чарльз Рендольф Херст). Прем'єра «Манка» намічена на жовтень 2020 роки (точна дата не уточнюється).



<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">We have our first look at David Fincher’s MANK from <a href="https://twitter.com/NetflixFilm?ref_src=twsrc%5Etfw">@NetflixFilm</a> <a href="https://t.co/FffurWJLWu">pic.twitter.com/FffurWJLWu</a></p>&mdash; Matt Neglia (@NextBestPicture) <a href="https://twitter.com/NextBestPicture/status/1302275577198653441?ref_src=twsrc%5Etfw">September 5, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Девід Фінчер, Манк