Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Серіал

Серіал "Черниця-воїн" продовжили на другий сезон

multikino.com, 21.08.2020 05:00, (прочит: 275 раз, коментовано: 0 раз)

Новини від Netflix


Сервіс Netflix продовжив на другий сезон фантастичний серіал і повідомив про це роликом з головними акторами.

У відео шоураннер Саймон Беррі розмовляє з основними актрисами серіалу Альбою Батистою, Тоєю Тернер, Лореною Андреа, Крістіною Тонтері-Янг і Олівією Делькан, а потім повідомляє їм новину про продовження шоу. Про дату виходу нового сезону не повідомляється.

Сюжет серіалу розповідає про молоду дівчину, яка прокинулася в морзі і була втягнута в давню боротьбу між силами добра і зла. Вона потрапляє в "Орден хрестоподібного меча" (The Order of the Cruciform Sword) — таємне товариство черниць-воїнів, які присягнулися захищати світ. Головній героїні належить поєднати життя дівчини-підлітка і обраної.



<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Warrior Nun has been renewed for a second season — watch the cast find out <a href="https://t.co/FOFY4N4RhT">pic.twitter.com/FOFY4N4RhT</a></p>&mdash; Netflix (@netflix) <a href="https://twitter.com/netflix/status/1296084227276980225?ref_src=twsrc%5Etfw">August 19, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Черниця-воїн