Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Топ кращих кінопрем’єр на вихідні

Топ кращих кінопрем’єр на вихідні

Skygge, 02.05.2013 09:40, (прочит: 3872 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд кінопрем’єр на вихідні

Від сьогодні в кінотеатрах України стартує одразу 4 стрічки:

1. «Залізна людина 3» - фантастичний бойовик Шейна Блека, заснований на однойменних коміксах видавництва Marvel Comics. Головну роль, як і в попередніх частинах, зіграє Роберт Дауні-молодший. Фільм є однією з найголовніших прем’єр 2013 року.

2. «Форсаж №19» - американський кримінальний трилер режисера Макунди Майкла Д'ювела (також був сценаристом) 2013 року. У головних ролях Пол Уокер, Наїма МакЛейн.

3. «Печатка царя Соломона» - російський пригодницький мультфільм. Багато століть тому, в часи свого правління, цар Соломон розгнівався на могутнього джина Юсуфа і за допомогою чаклунства закував його в глиняну посудину, скріпивши закляття своїм магічним перснем. Пройшли роки, і джин опиняється на волі в сучасній Москві. За збігом обставин з полону його врятували юний Гекльберрі Фінн зі своїм другом, рабом Джимом, які силою магії також перемістилися з Америки XIX століття на вулиці сучасного мегаполісу.

4. «В білому полоні» - Одну з ролей у фільмі виконав Руперт Грінт (Рон з "Гаррі Поттера"). Одним холодним зимовим днем над територією Норвегії розгорається бій двох літаків – німецького та англійського. В результаті зіткнення обидва літаки отримують серйозні пошкодження і падають в глухому лісі. Тут, в ізоляції від зовнішнього світу, вороги змушені виживати разом.

Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

топ, кінопрем'єри, Залізна людина 3, В білому полоні, формаж 19