Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Netflix створили підбірку фільмів для підтримки протестів

Netflix створили підбірку фільмів для підтримки протестів

multikino.com, 11.06.2020 00:10, (прочит: 649 раз, коментовано: 0 раз)

Black Lives Matter


Стрімінговий сервіс Netflix створив тематичну добірку фільмів і серіалів, спрямовану на підтримку антирасистського руху Black Lives Matter. До неї увійшли «Тринадцята» і «Коли вони нас побачать» Ави Дюверней, «Ферма "Мадбаунд"» з Кері Малліган і Джейсоном Кларком, «Помаранчевий - хіт сезону», «Дорогі білі» і «Місячне сяйво» Баррі Дженкінса.

«Коли ми говоримо Black Lives Matter, ми також маємо на увазі, що і історії темношкірих людей мають значення. Розуміючи, що наш шлях до істинних, системних змін займе час, ми починаємо його з уявлення потужних і складних історій про темношкірих людей», - повідомляється в твіттері Netflix.



<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">When we say “Black Lives Matter,” we also mean “Black storytelling matters.”<br><br>With an understanding that our commitment to true, systemic change will take time – we&#39;re starting by highlighting powerful and complex narratives about the Black experience.</p>&mdash; Netflix (@netflix) <a href="https://twitter.com/netflix/status/1270702290702184454?ref_src=twsrc%5Etfw">June 10, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Netflix