Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Ембер Херд може сісти у тюрму

Ембер Херд може сісти у тюрму

multikino.com, 09.04.2020 01:10, (прочит: 633 раз, коментовано: 0 раз)

Через фальсифікацію доказів 


Четвертий рік тягнеться судова тяганина Джонні Деппа і Ембер Херд - остання ще в 2016 році подала позов, звинувачуючи екс-чоловіка в насильстві, а зараз Депп ось уже рік як намагається довести - всі слова Херд були наклепом.

Стало відомо, що актриса може потрапити за грати на три роки. Це в разі якщо буде доведено, що вона давала неправдиві свідчення проти свого колишнього чоловіка.

На черговому судовому засіданні колишня стилістка актриси Саманта МакМіллен дала свідчення, які спростували слова Херд про те, що Депп вдарив її, через що у актриси з'явилися синці під очима.

"Протягом днів 16 грудня 2015 роки я ясно бачила, що у Ембер Херд не було ніяких видимих ​​слідів, забитих місць, порізів або травм на обличчі або будь-якій іншій частині її тіла", - сказав Макміллен, підтверджуючи слова Деппа, який раніше заявив, що його колишня дружина "намалювала" ці синці, щоб домогтися виписки тимчасового охоронного ордера.

Якщо Херд буде визнана винною у фальсифікації доказів, то, згідно з Кримінальним кодексом штату Каліфорнія, вона може бути засуджена до трьох років реального ув'язнення.





Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Ембер Херд