Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Меттью Макконахі підбадьорив шанувальників у мережі (ВІДЕО)

Меттью Макконахі підбадьорив шанувальників у мережі (ВІДЕО)

multikino.com, 19.03.2020 07:00, (прочит: 495 раз, коментовано: 0 раз)

Слухаємо!


Меттью МакКонахі вирішив трохи підбадьорити всіх, хто зараз закритий будинку через пандемію коронавируса.

"Просто хочу сказати, що в ці божевільні часи коронавірусу давайте дбати про себе і один одного. Давайте не будемо опускатися і ставати параноїками, а проявимо належну обачність і вживемо всіх заходів обережності, необхідних, щоб подбати про себе і людей поруч, - каже МакКонахі . - Ворог в особі коронавірусу не має особи, раси, статі, віри і політичних поглядів. І ми всі повинні погодитися, що це ворог, якого ми переможемо. Ми хочемо його перемогти і зробимо це".

"Так, за часів, коли люди почнуть рухатися, а економіка буде відновлюватися невідомо скільки, нас всіх чекає зелене світло, який прийде назустріч червоному. Я вірю, що зелене світло буде побудоване на цінностях, які ми можемо закласти зараз. У ці цінності входять чесність, доброта, відповідальність, стійкість, повага і хоробрість. Якщо ми почнемо практикувати їх зараз, то, вибравшись нарешті з кризи, цей вірус може стати тим, що згуртує нас так, як ніколи раніше"- додав актор.



<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">because every red light eventually turns green <a href="https://t.co/x05GuITW4J">pic.twitter.com/x05GuITW4J</a></p>&mdash; Matthew McConaughey (@McConaughey) <a href="https://twitter.com/McConaughey/status/1240026783975530501?ref_src=twsrc%5Etfw">March 17, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Меттью Макконахі