Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Анімаційний біопік від Міядзакі

Анімаційний біопік від Міядзакі

M.F. FaraoN, 24.07.2012 23:53, (прочит: 2072 раз, коментовано: 1 раз)

Хаяо Міядзакі розповість історію життя творця знаменитих літаків «Зеро».

Метр японської анімації Хаяо Міядзакі вирішив розповісти світові про те, що ж буде представляти із себе його наступний проект. У вересні минулого року він натякав, що це буде автобіографічна стрічка, але, судячи за останніми відомостями, аніматора неправильно зрозуміли: мова піде про біографію, але не самого автора, а зовсім іншу людину.

Міядзакі має намір розповісти історію життя Дзіро Хорікосі. Він відомий тим, що був провідним інженером в японському військовому авіапромі; зокрема, саме йому належать дизайни і плани знаменитих літаків Mitsubishi A6M Zero, які у всьому світі називають просто «Зеро».

У 1970 році, ще за життя Хорікосі, в Японії були опубліковані його мемуари, що стосуються в тому числі і розробки «Зеро». Книга була переведена на англійську під назвою «Орли Міцубісі: Історія винищувача «Зеро»» і мала певний успіх у США, що, загалом, не дивно, враховуючи, що американці досі згадують Перл -Харбор.

Поки невідомо, чи буде Міядзакі при роботі над своїм новим фільмом ґрунтуватися саме на мемуарах Дзіро Хорікосі або ж візьме за основу оригінальний сценарій, але зате відомо, що студія Ghibli вже кинула клич і запустила великомасштабний пошук аніматорів, що спеціалізуються на зображенні літаків. Найімовірніше, стрічка буде готова до кінця 2013 року.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.
Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно