Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Зйомки дилогії «Хоббіт» завершилися

Зйомки дилогії «Хоббіт» завершилися

M.F. FaraoN, 07.07.2012 13:49, (прочит: 3485 раз, коментовано: 0 раз)

Зйомки фільмів «Хоббіт: Несподівана подорож» і «Хоббіт 2: Туди і назад» завершилися.

Такий запис залишив на своїй сторінці у Facebook режисер Пітер Джексон.

"Справу зроблено! 266-й знімальний день став останнім для «Хоббіта», процес завершено. Спасибі нашій фантастичній команді, яка допомогла все це винести, і всім вам за моральну підтримку! Наступна зупинка - монтажна кімната. Ну так, і ще Комік-кон! Ваш Пітер Джексон ".

Довести процес до монтажного столу було й справді непросто: зйомки проблемної дилогії передбачалося розпочати ще в 2010-му році, але в підсумку хлопавка вдарила в Новій Зеландії з річною затримкою. У процесі тривалого предпродакшна проект втратив режисера Гільєрмо дель Торо, також мали місце бойкот з боку акторських профспілок, проблеми з фінансуванням, попадання Пітера Джексона в лікарню з виразкою шлунка і пожежа у його новозеландській студії... Зараз же головні тривоги фанатів пов'язані з тим, що 3D-стрічка знімалася з використанням високошвидкісних камер, і що презентаційний матеріал на тестових показах викликав дуже змішані відгуки.

«Хоббіт: Несподівана подорож» з'явиться в кінотеатрах перед новим роком 14 грудня, що також примножить збори. Реліз другого фільму «Хоббіт: Туди і назад» поки намічений на 2013 р., в цьому ж році виповниться 10 років, як Пітер Джексон закінчив роботу над своїм останнім фільмом трилогії «Володар перснів: Повернення короля».

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.
Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно