Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Сара Джесіка Паркер замінить Демі Мур

Сара Джесіка Паркер замінить Демі Мур

Alexandra, 30.01.2012 23:01, (прочит: 2833 раз, коментовано: 6 раз)

Зірка серіалу "Секс у великому місті" зніматиметься у стрічці "Лавлейс".

Офіційний агент Демі Мур повідомив, що через напругу в особистому житті Демі вирішила звернутися за професійною медичною допомогою, щоб позбутися від виснаження і поліпшити загальний стан здоровья. Мур відмовилася від участі в зйомках стрічки "Лавлейс". Сара Джессіка Паркер зіграє замість Демі роль відомої феміністки Глорії Стайн у байопіку про порноакторку.

Нагадаємо, що активістка, колумніст журналу New York і співзасновник ліберального феміністського видання Ms., Глорія Стайном народилася в 1934 році в США. Очолювала феміністські рухи, з 60-х брала участь в Русі за звільнення жінок. Вона ж є автором бестселерів Revolution from Within: A Book of Self-Esteem, Outrageous Acts and Everyday Rebellions, Moving Beyond Words і Marilyn: Norma Jean. А також володаркою багатьох нагород у галузі журналістики та захисту прав людини.

Роль журналістки Глорії Стайном буде епізодичною. Головну роль в картині виконає Аманда Сейфрід. Також у фільмі з'являться Джеймс Франко і Хлоя Севіньї.

Зазначимо, що постановкою кінокартини займаються відразу два режисери - Роб Епштейн і Джеффрі Фрідман. Фільм присвячений Лінді Лавлейс, яка під тиском чоловіка потрапила в порноіндустрію, а потім зуміла повернути контроль над своїм життям.

Очікується, що кінострічка "Лавлейс" з'явитися в прокаті вже цього року.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.
Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно