Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП 5 найбільш очікуваних серіалів цього року

ТОП 5 найбільш очікуваних серіалів цього року

multikino.com, 29.07.2019 01:28, (прочит: 1266 раз, коментовано: 0 раз)

Які шоу ви вже пропустили, а які ще встигаєте подивитися з усім світом?


Якщо щось і відтягує нас від щоденних турбот, так це світ серіалів: HBO, Netflix, Hulu, Amazon і вітчизняні виробники не перестають радувати новинками і продовженням улюблених телешоу. Багато з найочікуваніших серіалів цього року вже встигли вийти на великі екрани, ну а дата виходу інших тільки попереду - розберемося, що ж стоїть з усього списку подивитися?



Велика маленька брехня

Минулого тижня віддані шанувальники «Монтерейского п'ятірки» нарешті дізналися, чим закінчитися цей серіал. Якщо ж ви тільки подивилися перший сезон, готуйте свої комп'ютери і запасайтеся попкорном: Рената, Селеста, Джейн, Бонні і Маделин готові до наступного кроку боротьби і зовсім не горять бажанням розповісти, що з них винен у вбивстві. Якщо додати до напруженої ситуації раптову появу в містечку свекрухи Селести, яка явно знає більше, ніж готова показати, то ситуація обіцяє стати напруженою.

Дуже дивні справи

Якби нас попросили знайти ще один «плюс» стрімінгового сервісу Netflix, то це безперечно була б практика каналу в день прем'єри робити доступними до перегляду відразу всі серії телешоу. Продовження науково-фантастичного серіалу «Дуже дивні справи» обіцяло зібрати біля екрану мільйони шанувальників: в містечку Хопкінс знову творяться незрозумілі події - і це після кількох місяців затишшя! Втім, проблема не в потойбічних силах, а в тому, що діти вже виросли: Одинадцять, Макс, Уїлл, Дастін, Майк і всі інші повинні впоратися і з підлітковими емоціями, і з різною нечистю з лабораторії.

корона

Не менше ніж життя нині здорової королеви Британії нас інтригує її минуле, яке майстерно показує Netflix в одному з найдорожчих серіалів. На зміну Клер Фой в третьому сезону «Корони» прийде оскароносна Олівія Колман, яка перетвориться в королеву Єлизавету ІІ в 70-х роках і на початку 80-х. Саме тоді діти королеви підросли, політична ситуація була більш ніж напруженою, ну а масла у вогонь підливала завжди ексцентрична сестра Її Величності принцеса Маргарет. Її, до речі, зіграє Хелена Бонем-Картер - ну і як тут не чекати листопада?

Молодий Папа

Після «Нового Папи» Соррентіно, здавалося б, пішов відпочивати - ніяких звісток про можливе продовження серіалу зі скандальним Джудом Лоу в мережу не надходило - до кінця минулого року. Так, деталі сюжету тримаються в секреті, але відомо, що пальму першості перехопить Джон Малкович, який також зіграє Папу Римського. Джуд Лоу з екранів не зникне, але трохи пересунеться в тінь. Чекаємо!

Відьмак

Для все, хто читав книги Анджея Сапковського, екранізація Netflix є більш ніж довгоочікуваною - стрімінговий сервіс пообіцяв гідне перенесення саги на малі екрани і судячи з перших тізерів, це їм непогано вдається. Головну роль отримав Генрі Кавілл - улюблений Супермен з всесвіту DC. І тут він, до речі, без вусів!



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

сериалы, 2019