Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Новий проект Тимура Бекмамбетова

Новий проект Тимура Бекмамбетова

Alexandra, 12.01.2012 21:21, (прочит: 1872 раз, коментовано: 0 раз)

Компанія "Базелевс" планує екранізувати науково-фантастичний роман Стівена Танні.

Наразі Бекмамбетов завершує роботу над фільмом "Авраам Лінкольн: Мисливець на вампірів", заснованим на книзі Сета Грема-Сміта. Він бере участь в цьому проекті в якості режисера і продюсера. Картина вийде в прокат 21 червня.

Стало відомо, що компанія "Базелевс" Тимура Бекмамбетова купила права на повнометражну екранізацію науково-фантастичного роману американського музиканта і художника Стівена Танні "Стовідсотково місячний хлопчик".

Нагадаємо, що роман опублікований в 2010 році. Дія твору переносить читача на 2000 років в майбутнє. У центрі оповідання 16-річний Ієронім Рексафін, що живе на колонізованому Місяці. Він ніколи не був за межами свого світу, поки не зустрів дівчину із Землі. Ієронім - стовідсотковий місячний хлопчик. Він здатний бачити четвертий колір, що дозволяє йому дивитися прямо в майбутнє. Але погляд у його очі здатний призвести до божевілля або навіть смерті, тому підлітку доводиться носити окуляри. Але одного разу він змушений знехтувати правилом, після чого Ієронім змушений тікати, намагаючись врятувати своїх рідних і друзів від вигнання.

Відомо, що сценарій кінокартини, заснованої на книзі Танні, напише Едвард Рікурт. Продюсерами екранізації "Стовідсотково місячного хлопчика" будуть сам Бекмамбетов і Мішель Волкофф.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.
Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно