Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Передноворічні прем'єри

Передноворічні прем'єри

Alexandra, 14.12.2011 20:41, (прочит: 3987 раз, коментовано: 0 раз)

«Ялинки 2», «Місія нездійсненна: Протокол Фантом» та «Ірландець».

У вітчизняних кінотеатрах незабаром стартують три прем'єри, серед яких четверта частина «Місія нездійсненна», сіквел російських «Ялинок» і американська кримінальна драма «Ірландець».

«Місія нездійсненна: Протокол Фантом» - пригодницький бойовик, який є продовженням фільму «Місія нездійснима 3». Зйомки кінокартини проходили в Дубаї, Празі, Москві, Ванкувері і Раджастхане. До акторського складу епопеї про пригоди шпигуна режисера Бред Бердавошлі, як і раніше, увійшли Том Круз, Саймон Пегг, Джеремі Реннер, Володимир Машков, Леа Сейду та інші.

«Ялинки 2» (або «Ялинки 2012») - новорічна кінокомедія, продовження фільму «Ялинки», що вийшов в прокат в 2010 році.Головні ролі у кінострічці виконали Іван Ургант, Сергій Свєтлаков, Володимир Меньшов, Сергій Безруков, Олег Табаков, Гоша Куценко та інші.

«Ірландець» - американська кримінальна драма режисера Джонатана Хенслі з Реєм Стівенсоном у головній ролі. Фільм заснований на книзі поліцейського Ріка Поррелло і оповідає історію життя американського гангстера ірландського походження Денні Гріна (1933-1977). Стрічка заснована на реальних подіях.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.
Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах