Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Кращі фільми 2019 року: що ви повинні подивитися?

Кращі фільми 2019 року: що ви повинні подивитися?

multikino.com, 25.05.2019 15:52, (прочит: 390 раз, коментовано: 0 раз)

Деякі вже на екранах, деякі тільки беруть розгін


Починається літо і кіномани, замість того, щоб пакувати сумки на пляж, переглядають афіші, адже саме в цю спекотну пору на екрани починають виходити новинки, які готові змагатися за всі головні нагороди в світі кіно. Втім, кілька дійсно гучних фільмів уже вийшло на екран і ми готові перерахувати кращі фільми 2019 року, які вам варто подивитися. Запасаємося попкорном?

Месники: Фінал



Складно поставити на перше місце серед стрічок, які вже вийшли на екрани щось інше: не тільки шанувальники фільмів Marvel, а й ті, хто далекий від світу кінокоміксів будуть цілком згодні, що нове кіно від братів Руссо вийшло феєричним. Епопея, яку кінокомікси закрутили більш ніж в двадцяти попередніх стрічках нарешті підійшла до кінця: Месники розчавлені, половина світу зникла і супергерої не уявляють, як врятувати те, що залишилося і як повернути всіх, хто пішов. Боротьба з Таносом ще ніколи не була настільки сильною і ті, хто вже дізнався, чим закінчиться цей супергеройський екшен, передчувають не менш жорстку боротьбу на «Оскарі». В кінці-кінців, «Чорній пантері» вдалося?

Рокетмен



Після успіху «Богемної рапсодії» режисери заворушилися і почали витягувати на світло сценарії про музикантів, чия слава або відгриміла, як у випадку Джуді Гарленд (чекаємо екранізації з Рене Зеллвегер), або чиєму слава ще дзвенить. Зрозуміло, ми говоримо про Елтона Джона - харизматичного співака, який не завжди був таким. З чого почався шлях пухкого і талановитого малюка Реджі і як він прийшов до всесвітньої слави? Готуйтеся побачити в кіно!

Король Лев



Не перша спробу Disney перенести на великі екрани улюблену всіма історію: зараз великі екрани підкорює «Аладдін», на початку весни глядачі плакали разом зі слоненям Дамбо, а вже цього літа ми подивимося, яким вийшов фільм про левеня Сімбу. Джон Фавро пообіцяв новий погляд на відому історію, а також заінтригував деякими змінами в сюжеті. Що ж, чекаємо!

Одного разу в Голлівуді



Фільми Квентіна Тарантіно ще до виходу називають шедеврами, а після шести хвилин овацій на Каннському кінофестивалі ми навіть не сумніваємося в тому, що режисер подарував світові нове грандіозне кіно. Тарантіно замахнувся на літо 69-го року, коли Голлівуд переживав черговий підйом індустрії і гучне падіння людяності - вбивство вагітної Шерон Тейт бандою Чарльза Менсона.

Джокер



Ми почали список екранізацією кінокоміксів і цим же закінчимо: радимо обов'язково подивитися стрічку з Хоакіном Феніксом, який перевтілився в нову для себе роль. Актор підкорив собі таємничого Джокера, який був звичайною людиною, коміком, але доля зіграла з ним злий жарт і перетворила в кримінального генія Нью-Йорка.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

лучшие фильмы 2019 года