Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП 5 найкрасивіших прикрас з кіно

ТОП 5 найкрасивіших прикрас з кіно

multikino.com, 21.05.2019 08:21, (прочит: 753 раз, коментовано: 0 раз)

бручка Белли Свон, намисто з «Мулен Руж» ... Що виберете ви?


З приголомшливими бюджетами, які сьогодні йдуть на створення двогодинної стрічки і хорошими костюмерами, складно уявити, щоб в зйомках використовували копійчану біжутерію, тим самим псуючи все враження глядача, який прийшов подивитися на ідеальний фільм. Втім, від максимальної деталізації і акценті на такі «дрібниці» як прикраси героїнь потім непогано виграють ювелірні компанії: наприклад, обручка головної героїні фільмів «Сутінки» кілька років поспіль залишалося бажаним об'єктом сотень наречених світу. Сьогодні знайти кільце як у улюбленої актриси з тієї чи іншої стрічки нескладно: підібрати гарну модель, підігнати її по розміру можна завдяки Ювелірної Карті httрs: //diamant.ua/ru/catalog/zolotye-koltsa/, яка пропонує неймовірний асортимент прикрас. А ось надихнутися перед пошуками ми радимо разом з нами і десятьма кращими і красивими фільмами. Насолоджуйтесь!

Великий Гетсбі



З моменту виходу фільму на великі екрани і до цього дня він є одним з еталонів красивого і розкішного кінематографа. Втім, інакше історію безнадійно закоханого магната було не зняти! Кетрін Мартін, яка відповідала за костюми і декор, постаралася на славу - образ юної Дейзі хочеться скопіювати від дрібниць - її розкішних суконь і неймовірних прикрас. Останні, до речі, все від Тіффані і Marguerite в стилі епохи джазу і шику: діамантову діадему героїня легко поєднує з дорогими кільцями з перлами. Ось це краса!

Володар перстнів



Напевно, саме екранізація відомого роману Толкієна послужила тому, що в світі особливо популярними стали перстеники з гравіюванням - як загадковим, у стилі Кільця Всевладдя, яке так мучило Фродо, так і звичайним, де можна дозволити розігратися фантазії. Чому б не вибрати собі золотий перстень і відобразити на ньому особливо важливі слова і моменти? Це буде ідеальною пам'яткою і подарунком!

Секс у великому місті



Другий фільм знову змусив всіх модниць прикипіти до екрану: Сара Джессіка Паркер в цій стрічці носила надзвичайний перстень, який був створений ювелірами спеціально для неї і її героїні. Вражаючий чорний діамант з декількома безбарвними, біле золото і делікатне огранювання - зрозуміло, Керрі Бредшоу не могла б носити щось менш розкішне!

Красуня



Разом з героїнею Джулії Робертс в момент, коли герой Річарда Гіра зачинив коробочку з дорогоцінним кольє, здригнулися всі. Спробує не підскочити, коли тобі пропонують рубінове кольє, вартістю більш ніж один мільйон доларів! Якщо вам випаде можливість покрасуватися в такій прикрасі, не забувайте - до неї ідеально підходить яскраво-червона сукня.

Мулен Руж



Втім, наша героїня в цьому списку - навіжена оскароносна актриса Ніколь Кідман. У 2001 році, коли актрисі запропонували роль в сумному і красивому мюзиклі Мулен Руж, відоме кольє її героїні було виготовлено з кристалів Сваровскі. І хоча його ціна також була чималою, актриса навідріз відмовилася носити «дешевизну» і спеціально для неї всі прикраси переробили, використавши справжні дорогоцінні камені (а потім - запросивши натовп охоронців, які кружляли навколо Кідман протягом зйомок з таким реквізитом).



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

прикраси