Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Азіно777 - світ гральних автоматів в вашому мобільному телефоні

Азіно777 - світ гральних автоматів в вашому мобільному телефоні

multikino.com, 15.03.2019 23:53, (прочит: 664 раз, коментовано: 0 раз)

Мріяли про доступ до Azino777 завжди і в будь-який час?


Схоже, що зараз справжнє Різдво для шанувальників світу азартних ігор на Азіно777: після місяців очікувань і прохань, сайт нарешті відкрив свою мобільну версію і тепер отримати доступ до улюблених автоматам можна буквально з будь-якої точки світу і в будь-яких умовах, адже все, що вам потрібно, це ваш смартфон!



Azino777: як зареєструватися через мобільний телефон?

Azino777 мобільна версія практично нічим не відрізняється від тієї, до якої ви звикли на великому екрані комп'ютера, але тепер все набагато компактніше і приємніше. Для реєстрації на Азіно777 вам потрібно завантажити додаток Azino777, відкрити його, ввести особисті дані і насолоджуватися грою!

Не варто переживати, що від вас зажадають заледве не дані про маму: процес реєстрації на Azino777 максимально спрощений і звернений тільки на клієнта: відразу ж після реєстрації ви отримаєте бонуси, які потім зможете використовувати для ставок або вивести на рахунок. Суцільні переваги!

Якщо ви вже реєструвалися на повній версії, то в мобільному додатку Azino777 вам потрібно буде тільки ввести свій логін і пароль і продовжити гру.

Як активувати обліковий запис?

Часто в новачків, які відразу обрали мобільну версію Azino777, виникає питання про активацію облікового запису. Творці програми зробили цей процес також простим, тому ви зможете вибрати один з трьох варіантів:

- отримання смс-ки з кодом;

- верифікація за допомогою листа на електронну пошту;

- вхід в додаток за допомогою QR-коду.

Azino777 в мобільному телефоні: які особливості гри?

Після декількох годин, проведених в мобільній версії Azino777 ви абсолютно забудете про те, що колись відкривали повну на великому екрані: графіка після перенесення на маленькі екрани нітрохи не втратила своїх фарб і анімації, а грати стало зручніше завдяки компактності екрану і близьке розташування всіх головних функцій Azino777.

Переваги мобільної версії Azino777 незаперечні: тепер ви зможете в режимі онлайн і буквально 24 години на добу стежити за оновленнями улюблених ігрових автоматів, отримувати повідомлення про конкурси, розіграші та бонусних привілеї, а також зможете покращити вигідний момент для подвоєння грошей на рахунку.

Крім того, якщо «повноцінна» версія Azino777 час від часу могла подвисать через заборон, то тепер вам не знадобляться сайти- «дзеркала» та інші хитрощі для насолоди улюбленими іграми - весь світ азарту і адреналіну поміщається в вашому смартфоні. Насолоджуйтесь!



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Azino777