Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Шалено закоханий в життя: кращі фільми Адріано Челентано

Шалено закоханий в життя: кращі фільми Адріано Челентано

multikino.com, 16.03.2019 23:21, (прочит: 277 раз, коментовано: 0 раз)

І деякі невідомі факти про харизматичного італійця


На початку цього року відомий італійський актор і співак Адріано Челентано відсвяткував 81 рік, але, здається, його ця цифра абсолютно не бентежить, як і відданих шанувальників, які бачать в цьому серйозному дідка все того ж усміхненого, веселого і заводного героя культових комедій.

Здається, що Адріано Челентано було призначено стати улюбленцем світу і проявити свої таланти: хоча хлопчик і народився дуже слабким і ні лікарі, ні батьки не мали надій на його виживання, майбутній секс-символ Італії не збирався швидко здаватися. П'ятий і молодший у великій родині, Адріано спершу став улюбленцем усієї сім'ї, особливо мами. Джудитта Челентано, повідомляє, виростила чотирьох старших нащадків, прищеплюючи їм любов до музики і збиралася зробити те саме з малюком Адріано: замість будильника майбутнього співака будила пластинка з рок-н-рольної музикою, а в шістнадцять років хлопець уже почав виконувати власні пісні і вигравати з ними на конкурсах.

Саме завдяки музиці і харизмі Адріано Челентано помітили і запросили в кіно: першу роль привабливий хлопець отримав в 19 років, а до сорока років став справжнім символом країни в світі - складно знайти десь людини, яка б не знала, що такий Челентано!

Ну а що з особистим життям? Дивно, але секс-символ, який міг би щотижня прокидатися з новою красунею, надзвичайно вірний: свою майбутню дружину, Клаудію Морі, Адріано зустрів в 60-тих. Вони таємно обвінчалися, щоб не привертати увагу прихильниць Челентано і п'ять років тому відсвяткували золоте весілля.

Привабливий красень, талановитий співак і, зрозуміло, відмінний актор - ми пропонуємо вам п'ять кращих фільмів з Адріано. Перевірте себе, чи дивилися ви все з них?

Шалено закоханий



Друга робота Адріано Челентано і Орнелли Мутти стала для них останньою (всього потроху), але, поза сумнівами, надзвичайно популярною. Красуня Мутти зіграла навіжену принцесу, яка вирішує втекти з палацу і насолодитися звичайним життям. Адріано - звичайний водій автобуса в Римі і, зрозуміло, тільки він побачив принцесу, як закохався в неї і пропонує руку і серце. Втім, є одне «але»: принцеса вже заручена і за майбутнім шлюбом стоїть не любов, але дуже великі гроші.

Бінго-бонго



Якщо ви могли десь скептично посміхатися, дивлячись на любовні пригоди героїв Адріано, то цей фільм поверне вам віру в яскравий талант актора. Челентано грає получеловека-полуобезьяну, якого вчені розшукали десь в Конго. Поки одна група вчених ставить на питанні «олюднення» героя хрест, одна з них (Лаура) вірить, що в глибині душі Бінго-Бонго здатний на більше.

Приборкання норовливого



Ми все розібрали фільм на цитати, знаємо, якого кольору плаття Орнелли Мутти, коли її героїня Ліза спускається на перший вечерю з нестерпним холостяком Еліа, але все це не заважає нам підспівувати заголовної мелодії і переживати за фінал.

Оксамитові ручки



Що робити, коли ти - мільйонер, за яким вже починають женуться озлоблені грабіжники? І що робити, коли волею випадку ти опиняєшся в їхній родині? Гвідо Квіллер якраз в такій ситуації: після аварії його підбирають злодії, абсолютно не уявляючи, що він - саме той, хто їм потрібен. Але все таємне колись стане явним, а якщо врахувати, що в справу втрутилася любов, без проблем не обійтися ...

Серафіно



Один з перших фільмів Адріано, який відразу доведе талант юного актора. На голову нероби Серафіно звалюється багатство. Не звиклий до грошей хлопець починає смітити ними на всі боки, але головне питання - з ким він розділить будинок і гроші до самої старості?



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Адриано Челентано