Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Сильвестру Сталлоне висунуто звинувачення в плагіаті

Сильвестру Сталлоне висунуто звинувачення в плагіаті

Alexandra, 26.10.2011 19:03, (прочит: 2071 раз, коментовано: 0 раз)

Письменник Маркус Уебб подав позов до суду на Сильвестра Сталлоне.

Фільм "Нестримні" вийшов в прокат в 2010 році. Сталлоне працював над кінострічкою як режисер і сценарист. Також він виконав у стрічці головну роль. В "Нестримних" знімалися й такі зірки кіноіндустрії: Джейсон Стетхем, Джет Лі, Дольф Лундгрен, Міккі Рурк, Арнольд Шварценеггер і Брюс Уілліс. Бюджет кінокартини становив 80 мільйонів доларів, а в кінопрокаті їй вдалося заробити понад 274 мільйонів доларів.

Американський письменник Маркус Уебб звернувся до суду Нью-Йорка з позовом проти голлівудського актора, продюсера і режисера Сільвестра Сталлоне. За словами Уебба, весь сюжет "Нестримних" є копією його сценарію "Стрибок у Кордову". Картина оповідає історію про групу найманців, яким було доручено знищити латиноамериканського диктатора Гарсія. Літератор стверджує, що зареєстрував свою розповідь з тим же сюжетом в червні 2006 року.

В даний час проходять зйомки другої частини фільму. Вихід "Нестримних 2" на екрани заплановано на серпень 2012 року. Але Уебб вважає, що за допомогою суду він доб'ється від Сталлоне компенсації за порушення авторських прав, а також не допустить повторення подібної крадіжки в сиквелі «Нестримних».

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.
Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно