Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Що робити, коли вам терміново потрібні гроші

Що робити, коли вам терміново потрібні гроші

multikino.com, 08.03.2019 00:46, (прочит: 564 раз, коментовано: 0 раз)

Корисні поради і мотивуючі екранізовані історії, які змусять повірити в себе


Існує жарт про те, що люди, які вірять, що щастя не ховається у грошах, просто ніколи не відчували їх нестачі. Так, за гроші важко купити здоров’я, але можна придбати ліки; за гроші не отримати любові, але завжди можна купити собаку чи зробити комусь рідному та близькому подарунок, який висловить всі ваші почуття та розбудить у їхньому серці нові. Словом, прикладів ми можемо навести чимало, але що робити, коли гроші потрібно терміново, а позика у банку з якихось причин – не варіант? Вихід є і він надзвичайно простий: звертайтеся до moneyveo.ua!



Компанія Moneyveo здатна допомогти навіть у найбільш складних ситуаціях, причому вам не доведеться червоніти та йти у відділення, довго пояснюючи причини та потреби, для яких вам необхідна та чи інша сума. Все значно простіше: заповніть на сайті компанії заявку онлнай – це займе кілька хвилин часу!, вкажіть необхідну кількість грошей, а також терміни, в які ви будете спроможні повернути кошти. Система опрацьовує дані і ледь не одразу надає відповідь стосовно позики, а самі кошти надсилає на вказаний вами рахунок чи номер картки. Погодьтеся, зручно?

Нестача грошей часто підкошувала не лише будь-кого з нас, а й тривожила відомих кіногероїв.

Пригадайте лише Кріса Гарднера з відомого фільму «У гонитві за щастям». Вілл Сміт та його майстерне перевтілення в роль батька-одинака не залишили байдужими до історії реально існуючого брокера нікого. А як все було? Коли Кріса звільнили з роботи, він залишився сам на сам не лише з бідністю, а й з сином. Ніхто не допоміг колишньому брокерові з грошима, тож після довгих місяців бідування та тривоги за маленького сина, чоловіка буквально врятував випадок. Що ж трапилося далі? Дивіться самі!

Цікаво, що не лише екранізовані історії можуть розповісти про історії успіху та невдач і моменти справжніх криз, а й їхні герої. Це зараз Мадонна – одна з найбагатших зірок світу, співає, знімає фільми та виховує двох рідних і двох прийомних малюків, а починала зірка буквально з низів, причому без гроша в кишені. Після смерті матері Мадонни, її батько вирішив одружитися ще раз. З мачухою майбутня зірка не зійшлася, тож після закінчення школи вирушила в Нью-Йорк. Тут, перебиваючись з хліба на воду, живучи з друзями в закинутих будівлях, Мадонна мріяла про славу. Не сумніваємося, що зайва копійчина допомогла б Мадонні заявити про себе світові раніше. Зараз же зірка, не відчуваючи потреби ні в чому, допомагає фінансово іншим. І це прекрасно!



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

moneyveo