Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Метт Деймон здійснить свою мрію

Метт Деймон здійснить свою мрію

Alexandra, 22.10.2011 22:53, (прочит: 2025 раз, коментовано: 0 раз)

Деймон зніме свій перший фільм.

Останньою на сьогодні акторською роботою Деймона є роль у фільмі "Ми купили зоопарк". Актор вже давно мріяв спробувати себе в якості режисера. Протягом року він розглядав можливість своєї участі в різних проектах, прагнучи обрати найбільш близьку для себе тему. Схоже, що тема обрана. Сценаристом картини стане Джон Красінскі.

Стрічка, яка стане результатом роботи тандему Красінскі і Деймона, поки не має офіційної назви. У червні 2011 року повідомлялося, що дебютною режисерською роботою Метта може стати стрічка "Час для тата і доньки". Однак тепер стало відомо, що Красінскі і Деймон опікуватимуться іншим проектом.

Новий фільм - драма. Метт виконає у фільмі роль комівояжера, який приїжджає по роботі в маленьке місто і з якихось причин переглядає свої погляди на життя. Красінскі також зіграє одну з головних ролей у своєму творінні.

Продюсером фільму стане Кріс Мур, з яким Деймону вже доводилося працювати. Бюджет картини складе смішну за голлівудськими мірками суму в 12 мільйонів доларів. Передбачається, що зйомки фільму почнуться наступної весни. Але вже відомо, що випускати фільм буде студія Warner Bros.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.
Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно