Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Йоргос Лантімос почав роботу над кримінальною драмою

Йоргос Лантімос почав роботу над кримінальною драмою

multikino.com, 24.02.2019 06:20, (прочит: 388 раз, коментовано: 0 раз)

Що відомо про фільм?


Як повідомляє видання Deadline, Лантімоса зніме кримінальну драму, яка стане адаптацією книги американського письменника Джима Томпсона "Населення №1280" (Pop. 1280).

Це історія шерифа Ніка Корі, який живе в Поттсвілі - невеликому містечку з населенням в 1280 душ. Розуміючи, що ніхто з жителів не хоче жити за законом і дотримуватися правил, він дозволяє їм робити що завгодно, не заарештовуючи. Незважаючи на це, у нього є серйозні проблеми з двома сутенерами, які руйнують його і без того жахливу репутацію. Але оскільки попереду вибори, на які у Ніка Корі є свої плани, йому доводиться все це вирішити. Виявляється, шериф не так уже й дурний, як може здатися. Він - справжній психопат, який знає, як маніпулювати людьми, звертаючись до їх гіршим інстинктам. І все це, щоб залишитися шерифом в окрузі Поттс.

Сценарій фільму Йоргос Лантімос напише сам. Виробництвом стрічки займатиметься компанія Element Pictures спільно з Imperative і Discovery Productions. Хто зіграє в картині, поки невідомо. Вихід стрічки запланований на 2020 рік.



 



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Йоргос Лантімос