Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Родина Майкла Джексона подала на НВО в суд

Родина Майкла Джексона подала на НВО в суд

multikino.com, 23.02.2019 00:10, (прочит: 828 раз, коментовано: 0 раз)

Через новий фільм "Покидаючи Неверленд"


Родичі музиканта заявили, що телеканал порушив умови контракту від 1992 році. За договором, HBO не має права робити заяви, які здатні якось зганьбити честь і гідність самого Джексона, членів його сім'ї або його працівників.

Цікаво, що ЗМІ заявляють, що для сім'ї актора це досить формальний привід для позову, так як висунути звинувачення в наклепі проти HBO міг би тільки сам Майкл Джексон, але він помер у 2009 році.

У позовній заяві родичі розкритикували бажання каналу «безсовісно експлуатувати невинну людину, яка вже не здатна постояти за себе».

У фільмі «Покидаючи Неверленд» акцентують на відносинах Майкла Джексона з 7-річним Уейдом Робсоном і 11-річним Джиммі Сейфчаком, які нібито піддавалися сексуальному насильству з боку співака близько 30 років тому.

«Наші плани залишаються в силі, незважаючи на відчайдушні спроби недоброзичливців зняти фільм з ефіру. HBO покаже обидві частини фільму "Залишаючи Неверленд" 3 і 4 березня. Це дасть всім можливість подивитися картину і вирішити для себе, скільки там правди», - відзначили представники HBO.





Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Покидаючи Неверленд