Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Легенда поруч: чому варто відвідати бар «Бридкий койот»

Легенда поруч: чому варто відвідати бар «Бридкий койот»

multikino.com, 25.02.2019 01:25, (прочит: 346 раз, коментовано: 0 раз)

І який зв'язок він має з однойменним фільмом


Завсідників нічних клубів або хороших барів складно здивувати чимось новеньким - потрібно добре попотіти або ж звернутися до витоків культури - найкраще в цьому випадку підійде бар «Бридкий койот»!

Ви, напевно, пам'ятаєте фільм: в 90-х роках Елізабет Гілберт, яка пізніше прославиться романом «Їж, молись, кохай» написала відкриту автобіографічну замітку про свою роботу в так званому барі «Бридкий койот». Заклад, відкритий жінкою, стало одним з найпопулярніших танцювальних місць в Нью-Йорку, де крім іншого можна було насолодитися гарною випивкою і розгнузданою компанією. Зараз такий Бар Бридкий Койот є і у Києві. Що про нього треба знати справжньому шанувальнику?



Почнемо з передісторії! Здавалося б, на що здатна жінка в цьому чоловічому-чоловічому світі? Невже їй під силу створити щось культове, з еротичним підтекстом, при цьому не впадаючи в ханжество чи зайву цензуру? Виявилося, що легко: на початку 90-х років Лілліан Лавел осточортіло працювати брокером. Жінка, раптово для рідних, кидає престижну роботу на Уолл-Стріт і все для того, щоб спробувати почати свій бізнес - відкрити бар. Дівчина кілька років працює барменом, що не боячись брудних танців і жартів, отримує великі гроші і пускає їх в хід - вже в 1993 році в Нью-Йорку починає свою роботу бар «Бридкий койот», про який ще через кілька років Голлівуд вирішує зняти однойменний фільм .

Завдяки успішності Лілліан і хорошою екранізації (чого гріха таїти), бар «Бридкий койот» стає культовим і в нього мріють потрапити не менше, ніж в Парижі в знаменитий Мулен Руж. Двадцять років з моменту відкриття - і «Бридкий Койот» вже в Україні. Ви все ще не там? Швидше до койотів!

Що вас чекає в барі «Бридкий Койот»?

По-перше, це атмосфера веселощів. У кращих традиціях Лілліан київський бар пропонує гостям відпочити, відкинувши всі свої упередження, потанцювати і випити. Гостей чекає одна з найбільших барних стійок в Україні, унікальна лаунж-зона і навіть сувеніри в стилі оригінального закладу.

Барменші - сексуальні «койотки», які знають, чого бажає кожен відвідувач, захоплять вас в світ незабутніх вечірок і танців. Тут можна як відпочити після важкого робочого дня, так і відсвяткувати день народження або навіть весілля або просто зануритися в класичну атмосеру розгульних барів Нью-Йорка - і все одно, що за вікном Київ!

Кращого часу і придумати не можна. Всі до койотів!



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

бар Гадкий Койот