Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Кращі нові фільми для перегляду на вихідних

Кращі нові фільми для перегляду на вихідних

multikino.com, 17.02.2019 09:53, (прочит: 337 раз, коментовано: 0 раз)

Якщо ви до цих пір не знаєте, з якою стрічкою відпочити в суботній вечір або в ранок неділі, ми підкинемо вам кілька ідей


Хоча дуже скоро відбудеться 91 церемонія нагородження премією «Оскар» і багато кіноманів судорожно починають кидатися на все нові стрічки з шорт-листа, більшість все ж шукає в кінематографі спосіб розслабитися. В такому випадку вам підійдуть новинки фільмів 2019 скачати торрент, якими ви без проблем зможете насолодитися в затишній домашній атмосфері. Обговоримо список?

Фантастичні звірі: злочини Гріндельвальда



Що може бути краще, ніж зануритися в давно знайомий за фільмами про Гаррі Поттера світ фентезі? Після того, як Гаррі переміг Волдеморта, Джоан Роулінг заявила, що продовжувати франшизу не має наміру - і стримала слово, втім, вирішивши повернутися до витоків. Що творилося в світі магів на початку ХХ століття? Як розгорталася історія Дамблдора і Гріндельвальда?

Відповіді на ці питання можна знайти в новій серії фільмів «Фантастичні звірі», яка копне навіть глибше: всі події ми бачимо через життя Ньюта Скамандера, відомого дослідника світу фантастичних звірів, який має унікальний талант вляпуватися у різні пригоди і вплутуватися в міжнародні конфлікти.

Зірка народилася



Як і свого часу Ла-ла-ленд, цей фільм вже встиг зібрати безліч нагород і завоювати неабияку любов в серцях глядачів. Фільм - ремейк однойменної стрічки, яка розповість про співака Джека Мейн, чия кар'єра помалу починає згасати. Одного вечора він зустрічає співачку і офіціантку Еллі. Між героями спалахують почуття, а Джек вирішує допомогти їй піднестися на музичний Олімп. Втім, він не розрахував, що його провальна кар'єра тим більше піде під укіс.

Всі знають



Неймовірний трилер Асгар Фархаді обійшов більшість великих екранів, але він точно заслуговує на вашу увагу не в останню чергу тому, що в ньому грає Пенелопа Крус і Хав'єр Бардем. Вибуховою подружній дует і в цій стрічці змусить вас нервово втискати з крісло і напружено міркувати: що ж сталося?

Героїня Пенелопи, Лаура, разом з дітьми приїжджає в місто свого дитинства на весілля сестри. Колись вона була закохана в Пако, героя Бардема, втім, зараз кожен з них живе своїм життя, не згадуючи про минуле. У ніч весілля відбувається щось жахливе: дочка Лаури викрадають просто з її спальні, вимагаючи викуп - інакше хвору дівчинку обіцяють вбити. Пако вирішує допомогти Лаурі, але виявиться, що викрадення дитини тільки підніме з дна всі таємниці, які кожен намагався приховати.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

новинки 2019 года