Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Голлівудські режисери розкритикували Американську кіноакадемію

Голлівудські режисери розкритикували Американську кіноакадемію

multikino.com, 15.02.2019 06:20, (прочит: 443 раз, коментовано: 0 раз)

А все через її рішення, пов'язане з "Оскаром"


Цього року з прямої трансляції церемонії вручення премії «Оскар» на каналі АВС буде вирізано оголошення переможців премії в чотирьох номінаціях - «Кращий монтаж», «Кращий оператор», «Кращий короткометражний фільм» і «Кращий грим і зачіски».

Рішення кіноакадемії зібрало безліч супротивників: так, більше 40 професіоналів індустрії, в тому числі режисери Спайк Лі, Мартін Скорсезе, Енг Лі, Дем'єн Шазелл і Квентін Тарантіно, направили главі Американської кіноакадемії Джону Бейлі відкритого листа. Ті, що підписалися під ним розкритикували рішення не показувати вручення цих нагород в прямому ефірі.

«Академія була заснована в 1927 році для того, щоб визнавати і підтримувати кінематограф, надихати та сприяти об'єднанню всього світу за допомогою універсальної мови кінофільмів. На жаль, ми відійшли від цієї місії через прагнення стати розвагою замість того, щоб вшановувати наш вид мистецтва і людей, що стоять за ним. Присвоєння цим найважливішим кінематографічним ремеслам нижчого статусу на 91-й церемонії вручення нагород Кіноакадемії є не чим іншим, як образою для тих з нас, хто присвятив своє життя однієї з цих професій», - йдеться в листі.



 



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Оскар