Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Вуді Аллен подав в суд на Amazon

Вуді Аллен подав в суд на Amazon

multikino.com, 09.02.2019 05:00, (прочит: 972 раз, коментовано: 0 раз)

Причини позову вагомі


Як повідомляють представники режисера, сервіс порушив умови угоди і відмовився від контракту на 4 фільми Аллена через те, що преса знову згадала історію, коли режисера звинуватили в сексуальних домаганнях до його прийомної дочки (звинувачення з'явилися в 1993 році, справа була закрита через відсутність доказів).

Розмір позову з боку режисера становить $ 68 мільйонів.

Показ нового фільму Вуді Аллена "Дощовий день в Нью-Йорку" скасували ще в серпні. Компанія Amazon Studios порахувала, що в світлі останніх скандалів випускати фільм - занадто необачно. У позові також згадується, що компанія відмовилася ще від трьох проектів з Алленом.

"Amazon намагалася виправдати свої дії, посилаючись на 25-річне необгрунтоване звинувачення проти Аллена, але компанія знала про ці звинувачення задовго до того, як уклала чотири окремих угоди з режисером. Немає ніяких законних підстав для розірвання договору", - йдеться в позові.

Йдеться про слова колишньої дружини режисера Міа Ферроу, яка багато років тому заявила про сексуальне насильство з боку Аллена по відношенню до своєї 7-річної дочки Ділан. У 1993 році справу проти режисера було закрито через відсутність доказів, але цю тему підняли знову в 2017-м, на хвилі звинувачень в домаганнях з боку голлівудських функціонерів. Аллен всі звинувачення заперечує.





Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Вуді Аллен, Amazon