Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Ліам Нісон став

Ліам Нісон став "зіркою" расистського скандалу

multikino.com, 06.02.2019 23:55, (прочит: 1581 раз, коментовано: 0 раз)

Актор дозволив собі кілька різких висловлювань


Британський актор під час прес-туру свого нового фільму "Снігоприбиральник" дав скандальне інтерв'ю виданню The Independent.

Так, Нісон заговорив про проблему насильства і розповів, що кілька років тому його подруга стала жертвою сексуального насильства.

Після цієї події актор взяв битку і почав ходити по району, вишукуючи кривдника своєї знайомої.

"Я тинявся районом з биткою, сподівався, що до мене хтось підійде. Самому соромно про це згадувати. Так тривало, мабуть, тиждень. Я хотів, щоб один такий "чорний виродок" вийшов з пабу і причепився до мене. Щоб я міг його вбити", - заявив Нісон.

Різкі слова викликали справжній скандал: актору заборонили виходити на червоні доріжки прем'єри стрічки "Снігоприбиральник" і, схоже, кар'єра Нісона під загрозою.

У інтерв'ю ABC News Нісон виправдався за свої слова і пояснив, що якби насильник був білим, його реакція була б такою самою.

Він підкреслив, що був шокований тим, що сталося. Щоб впоратися зі своєю реакцією, він ходив на сповідь, а також кожен день бігав по дві години. Нісон заявив, що він - не расист.

"Ми все робимо вигляд, що ми політкоректні в цій країні ... У моїй країні. Іноді варто зазирнути в себе глибше, і тоді ви виявите цей расизм і нетерпимість", - підсумував актор. 





Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Ліам Нісон