Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Автор

Автор "Американського психопата" розкритикував "Чорну пантеру"

multikino.com, 04.02.2019 23:00, (прочит: 448 раз, коментовано: 0 раз)

Письменнику не сподобалася номінація на "Оскар"


Сценарист, режисер і автор книги «Американський психопат» Брет Істон Елліс розкритикував ажіотаж навколо супергеройського фільму в особистому подкасті, який доступний тільки для платних аккаунтів.

«Жоден супергеройський фільм ніколи раніше не номінувався в категорії «Кращий фільм». Але повірте мені, Disney робить все можливе для цього. Незважаючи на те що тут, в Ла-Ла-Ленді, немає нікого, хто думає, що «Чорна Пантера» - хороший фільм. Однак це все частина вистави, тому його підтримують», - сказав письменник.

«Студії і ЗМІ продають ідею, що «Чорна Пантера» - це грандіозний твір кінематографічного мистецтва, який не можна ігнорувати. І цю ідею запихають нам в глотку, і ми можемо тільки невпевнено посміхатися. Можливо, це той самий момент, коли ми розуміємо, що опинилися в пастці. Це жарт, розіграш. Це все фейкові новини, хлопці», - говорить Елліс. На його думку, керівництво «Оскара» робить акцент на інклюзивності частиною свого іміджу. «Так, це культура, яку просуває «Оскар», і це досить нудотно», - додав письменник.





Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Чорна пантера