Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Гільдія кіноакторів США: оголосили переможців премії

Гільдія кіноакторів США: оголосили переможців премії

multikino.com, 28.01.2019 22:45, (прочит: 1018 раз, коментовано: 0 раз)

Відбулася 25 церемонія нагородження


Головну нагороду - "Найкращий акторський склад у художньому фільмі" - отримала картина "Чорна пантера".

У номінації "Найкращий акторський склад в драматичному серіалі" перемогу здобув телепроект "Це ми", а в категорії "Найкращий акторський склад у комедійному серіалі" нагорода дісталася "Дивовижній місіс Мейзел".

Найкращим актором в цьому році став Рамі Малек за свою роль у фільмі "Богемська рапсодія".

У номінації "Найкращий актор другого плану" перемогу здобув Махершала Алі, який зіграв у "Зеленій книзі", за яку він також номінований на "Оскар". 

Найкращим актором в драматичному серіалі назвали Джейсона Бейтмана ("Озарк"). У категорії "Найкращий актор в міні - серіалі або телефільмі" статуетку отримав Даррен Крісс ("Вбивство Джанні Версаче: Американська історія злочинів").

Що стосується жіночих ролей, володаркою премії в категорії "Найкраща акторка" стала Гленн Клоуз за свою роль у фільмі "Дружина", яка раніше отримала "Золотий глобус". Її суперницями в цій номінації були Леді Гага ("Зірка народилася"), Олівія Колман ("Фаворитка"), Мелісса Маккарті ("Чи зможете ви мене пробачити?"), а також Емілі Блант ("Мері Поппінс повертається"), яка була відзначена Гільдією кіноакторів як "Найкраща актриса другого плану" за роль в хоррорі "Тихе місце". 

Найкращою актрисою в драматичному серіалі стала Сандра О ("Вбиваючи Єву"). У категорії "Найкраща актриса в міні-серіалі або телефільмі" премію отримала Патріша Аркетт ("Втеча з в'язниці Даннемора").



 



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Гільдія кіноакторів США