Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Костюми у фільмі

Костюми у фільмі "Шазам" обійшлися у 10 мільйонів доларів (ФОТО)

multikino.com, 18.01.2019 03:00, (прочит: 859 раз, коментовано: 0 раз)

Космічна сума!


Художник по костюмах Леа Батлер, яка працювала над створенням кінокоміксу "Шазам" розповіла, що на створення одного супергеройського костюма для Закарі Ліва студія витратила більше мільйона доларів. В цілому під час зйомок було використано 10 таких костюмів.

За словами Батлер, дизайнери надихалися зовнішнім виглядом Шазама з лінійки коміксів New 52, зберігши його білий плащ з капюшоном, а також додавши трохи давньогрецької і римської символіки.

«На створення костюма пішло 16 тижнів. Ми зробили зліпок з тіла Зака ​​і приступили до роботи ще до того, як він почав приводити себе в порядок за допомогою суворої дієти і тренувань», - каже Леа. «Зовнішня частина зроблена з спандекса, який йшов поверх костюма, що підкреслює кожен м'яз Зака. Крім того, ми використовували купу електроніки, завдяки якій світився символ блискавки на грудях Шазама і елементи рукавичок. На спині кріпився акумулятор (на щастя, його вдалося приховати плащем), а підсвічування включалося дистанційно. Проводка проходила через весь костюм».





Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Шазам