Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Прес-конференція Антоніо Бандераса і Сальми Хайек в Москві

Прес-конференція Антоніо Бандераса і Сальми Хайек в Москві

Alexandra, 27.09.2011 00:08, (прочит: 2175 раз, коментовано: 0 раз)

26 вересня Антоніо Бандерас і Сальма Хайек презентували у Москві новий мультфільм «Кіт у чоботях» .

Саме їхні голоси глядач почує при перегляді мультфільму: голос Сальми Хайєк лунатиме з вуст Кіси Мягколапки, а володарем голосу Антоніо Бандераса став легендарний Кіт у чоботях.

Італійців, іспанців і жителів Латинської Америки можна назвати щасливчиками, адже їм надзвичайно пощастило: фільм в їхніх країнах озвучить сам Бандерас. На жаль, про озвучення російської та украіснской версії "Кота в чоботях" голосом Антоніо залишається тільки мріяти, адже, як визнав сам актор, для нього озвучування даними мовами було б дуже складним.

На прес конференціїї Антоніо Бандерас підкорив усіх присутніх своїм почуттям гумору, адже актор безпрервно жартував.Сальма Хайек з натхненням розповідала про свою героїню Кісу Мягколапку, заінтригувавши своїми розповідями журналістів.


Прес-конференція тривала півгодини, але за цей короткий час Сальма навіть встигла відзначити схожі рисах росіян і мексиканців: романтичність та прострасність.

Після закінчення прес-конференції Бандерас попрямував на зйомки програм«Прожекторперісхілтон» , а Хайек вирушила на екскурсію Москвою.

«Кіт у чоботях» вже в прокаті :з 27 жовтня.
Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах