Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Заправте картридж: чому погано друкує принтер

Заправте картридж: чому погано друкує принтер

multikino.com, 13.01.2019 09:30, (прочит: 403 раз, коментовано: 0 раз)

Розбираємося з найпоширенішими проблемами друку


Як і будь-яка техніка, принтер, нехай навіть найдорожчий і якісний, одного гарного дня може перестати нормально працювати. Порожні листи замість надрукованих, білі смуги серед тексту незрозумілого походження, «плями» або інші проблеми не завжди потребують капітального ремонту або невідкладного візиту в сервісний центр. Фахівці стверджують: майже 90 відсотків таких «неполадок» потребують звичайної заправки картриджа!



Які проблеми виникають з принтерами найчастіше?

1. Низький рівень порошку або чорнила в картриджі.

Нехай навіть ви «недавно» заправляли картридж і ще не встигли стільки надрукувати, щоб думати про наступний візит до майстра, недостатня кількість чорнила - головна причина поганого друку. У будь-якому випадку ми рекомендуємо не експериментувати і не розбирати картридж самостійно, а звертатися до фахівця фірми TEND http://tend.kiev.ua/zapravka-kartridzhej. Сервісний центр надає послуги по заправці, діагностиці та ремонті картриджів як у себе в офісі, так і з виїздом до вас додому або на роботу.

У чому переваги центру «Тенд»?

- Швидкість. Так, звичайно, щоб заправити картридж, потрібно чекати мінімум день: поки вас поставлять в чергу, поки майстер знайде ча ... Фахівці від «Тенд» можуть прийти до вас за першим викликом і протягом п'ятнадцяти хвилин налаштувати техніку.

- Доступні ціни. Зазвичай у людей, які чують, що майстрів можна викликати додому, виникає питання: а чи не буде ця послуга коштуватиме мені «всіх грошей»? Поспішаємо запевнити: сервісний центр «Тенд» доступний кожному і цінник, який можна дізнатися відразу під час виклику, тільки порадує кожного, кому потрібна термінова технічна допомога.

- Якісні роботи. Майстри «Тенд» не тільки заправляють картридж, але і проводять діагностику обладнання. Часто буває так, що причина поганого друку не тільки у відсутності чорнила, але і в несправності деталі. Якщо ця проблема підтвердиться у вашій техніці, майстер вкаже на неї і зможе полагодити, заощаджуючи ваш час і нерви.

2. Проблема в деталях принтера.

Як ми вже говорили, часто причиною смуг на папері або чистих аркушів може бути неякісне обладнання. З цим власники принтерів стикаються після недобросовісних ремонтів і навіть не підозрюють про існування проблемних деталей. Звернення до фахівців широкого профілю «Тенд» допоможе вам з'ясувати причину поломки, якщо така існує і убезпечити себе від інших можливих неполадок.

Не довіряйте свою техніку непрофільних майстрам і вже тим більше не намагайтеся розібрати щось самостійно: запорука довгого життя і хорошої роботи принтера - якісне обслуговування. Пам'ятайте про це!



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

заправка картриджів