Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

«Друзі» та інші серіали, які піднімуть ваш настрій

«Друзі» та інші серіали, які піднімуть ваш настрій

multikino.com, 15.01.2019 06:54, (прочит: 826 раз, коментовано: 0 раз)

Що подивитися любителям довгих і веселих шоу?




Серіал «Друзі», який виходив на малих екранах в кінці 90-х і початку 2000-х років уже буквально став культовим, а число його прихильників з кожним роком все збільшується. Складно уявити, але шоу, на якому виросло вже кілька поколінь, продовжують задивлятися до дірок, а будь-який натяк на продовження викликає в фанатів хвилю захоплення, нехай новини і залишаються фейком.



«Друзі» серіал, який припаде до смаку кожному. Справжня педантка Моніка, яка мріє про сім'ю і

славі Джулії Чайлд, дивна Фібі - любителька маячних віршиків, яскрава Рейчел, чарівний, але простакуватий Джо, веселий і саркастичний Чендлер і вибуховий Росс - ця компанія друзів змусить вас реготати до сліз і чи не плакати до гикавки в різних життєвих ситуаціях, в які потрапляє ця шістка.

Цікаво, що в цьому році творці серіалу заговорили про можливість його продовження. У мережі особливо затяті шанувальники встигли опублікувати «трейлер» «Друзів», зібраний зі стрічок постарілих героїв, але поки що все залишається на межі розмов. Як заявила в одному з інтерв'ю Дженніфер Еністон, вона хоч зараз готова повернутися на знімальний майданчик, втім якщо тільки формат серіалу змінять: складно уявити, щоб 50-річні друзі все так само страждали дурницями, як і в молодості. Чекаємо розвитку подій!



Втім, що робити зараз, якщо все серії «Друзів» ви вивчили напам'ять? Ми пропонуємо кілька гідних альтернатив!

«Секс у великому місті» часто вважають виключно «жіночим» серіалом. Що ж, ми не будемо голосно сперечатися, але все ж з упевненістю заявимо, що кожному, хто зважиться на перегляд цього культового шоу, буде про що подумати потім! Телеканал НВО зняв шість сезонів про подруг, яким вже «трохи за 30». Ці дівчата знають, чого вони хочуть від життя, їхні розмови абсолютно не обмежені рамками, та й самі вони живуть в своє задоволення! Нехай серіал давно закінчився, мільйони дівчат по всьому світу мріють відчути себе Керрі Бредшоу і прожити хоча б день як вона.

Складно знайти людину, яка не бачила б хоч одну серію «Відчайдушних домогосподарок» і не знала б, наприклад, кого зіграла Єва Лонгорія! Але, все ж якщо ви далекі від світу кіно настільки, ми радимо вам зануритися в життя ідеального міста Фейрвью. Одного разу ідеальний світ містечка був порушений - звичайна домогосподарка, отримавши анонімний лист з погрозами, вирішує застрелитися. Її подруги, відчуваючи, що тут щось не так, не вірять в звичайне самогубство і починають розслідування. До чого це їх приведе?



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

сериал Друзья